Quo Vadis Westerbork en Groningen Psychotherapie Praktijk

Quo Vadis Westerbork en Groningen Psychotherapie Praktijk

Bij een psychotherapie bij Quo Vadis wordt er gewerkt vanuit een psychotherapeutisch kader, dat door het Ministerie van VWS erkend is.
U onderzoekt in samenwerking met de psychotherapeut wat er gaande is als het gaat om gevoelens, gedachten, wensen en verplichtingen. Als u samen het gevoel hebt dat de koers vooraf goed bepaald is, dan kunnen de vervolgsessies van 50 minuten door u zelf in tijd bepaald worden. Een keer per week of een keer per 14 dagen. Per 5 of 10 zittingen kijkt u met uw therapeut of er nog een vervolg nodig is. In onderling overleg wordt de lengte van de therapie bepaald. De beslissing is aan u.

De eerste stap om u zelf de moeite waard te vinden is het op zoek gaan naar een psychotherapeut met wie u kan samenwerken. In een kennismakingsgesprek kunt u samen met de psychotherapeut kijken of samenwerking met de therapeut een kans lijkt te hebben.

Expertises

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De psychotherapie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Quo Vadis Westerbork en Groningen Psychotherapie Praktijk
Kieveen 10
9431DB Westerbork

+31 (0)593 370190

Deel deze pagina

Quo+Vadis+Westerbork+en+Groningen+Psychotherapie+Praktijk img