A Guzzardi Praktijk voor Psychotherapie

A Guzzardi Praktijk voor Psychotherapie

Angela Guzzardi is werkzaam als vrijgevestigd klinisch psycholoog/psychotherapeut in haar eigen praktijk aan het Sint Servaasklooster 36, 6211TE Maastricht.

De behandeling richt zich op volwassenen vanaf 18 jaar. Patiënten worden in eerste instantie in het kader van een intake en indicatiestelling gezien. De intake neemt drie gesprekken in beslag. Deze gesprekken hebben tot doel helderheid te verschaffen in klachten/problematiek, in de persoon van de patiënt, in de samenhang tussen deze zaken en de hulpvraag om tot een indicatiestelling te komen. De psychotherapeut en de patiënt maken samen een behandelplan zodat zij duidelijk weten wat zij van elkaar kunnen verwachten. De behandeling neemt plaats in de vorm van een DBC (Diagnose Behandeling Combinatie).

Psychotherapie is een behandelmethodiek die zich richt op het functioneren van de persoon van de patiënt, waar de patiënt vragen over heeft . De behandeling leent zich voor problematiek van recidive aard die invloed heeft op het totale functioneren van de patiënt. Er is sprake van recidive stemming of angstklachten en problemen die zich zowel in werk als relaties kunnen voordoen . Er is soms sprake van onverwerkte zaken en problemen met hoe iemand naar zichzelf kijkt en met de verwachtingen naar anderen . Patiënten lopen vaak vast en hebben het gevoel in een vicieuze cirkel te lopen en begrijpen niet hoe dit kan gebeuren . Zij hebben het gevoel dat dit hun overkomt ,zij herkennen het patroon maar weten niet hoe dit door te breken. Als werk- en relatieproblemen op de voorgrond staan werk ik samen met een aantal re- integratiebureaus en relatietherapeuten. Als medicamenteuze behandeling nodig is werk ik samen met psychiaters.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De psychotherapie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

A Guzzardi Praktijk voor Psychotherapie
Sint Servaasklooster 36
6211TE Maastricht

+31 (0)43 7370110

Links

Website
-

Deel deze pagina

A+Guzzardi+Praktijk+voor+Psychotherapie img