De Rond JacquelineGesloten op maandag

Toon openingstijden

psychotherapeuten - De Rond Jacqueline - kaartoverzicht

De Rond Jacqueline

NIEUWETIJDS PSYCHOTHERAPIE:

Centrum de Rond werd in 2000 opgezet door psycholoog Jacqueline de Rond. Haar doel was de methodieken van de reguliere psychotherapie en die vanuit de natuur- en alternatieve geneeswijzen te integreren in haar werkwijze.

U kunt terecht voor individuele therapie, maar ook voor relatietherapie. De behandeling voor trauma's is inmiddels uitgebreid met EMDR.

Een individuele behandeling kan voortgezet worden met een preventieve groepsbehandeling. Bekend is uit onderzoek dat hierdoor terugval in depressie voorkomen kan worden. In deze groepsbehandeling kunt U oefenen met mediteren.

Onderzoek naar mindfulness binnen de psychotherapie wijst uit dat dit een zeer effectieve methode is. Het helpt u het piekeren te stoppen en de minder leuke gevoelens in uw leven te hanteren, zonder dat u zich erdoor laat overspoelen. Voor meer informatie zie: www.centrumderond.nl

Zij is BIG erkend psychotherapeut en klinisch psycholoog en heeft contracten met uw verzekeraar voor het aanbieden van tweedelijnspsychotherapie. Bij aanmelding heeft u een verwijzing van de huisarts nodig.

4-DAAGSE WORKSHOP HARTMEDITATIE:

Begin 2012 heeft Jacqueline de Rond een licensie gekregen als teacher van de internationale 4-daagse workshop 'Awakening the Illuminated Heart' van de 'School of Remembering' van Drunvalo Melchizedek, auteur van diverse wereldwijd gelezen boeken. In de workshop leer je weer vanuit je hart te leven en hoe jouw hartwensen neergezet worden in de wereld. Jacqueline geeft de workshops in Nederland, Portugal en in Belgiƫ. Meer kunt u hierover lezen via www.awakening-the-illuminated-heart.nl.

OPLEIDINGEN:

De workshop is door het KTNO geaccrediteerd als bijscholing voor alternatieve hulpverleners die aangesloten zijn bij de volgende beroepsorganisaties: LNVG, VBAG en BATC. Ook de NVST heeft de workshop erkend als bijscholing.
Voor gz-psychologen, psychotherapeuten, cognitief-gedragstherapeuten, klinisch psychologen en voor cognitief gedragstherapeutisch medewerkers in opleiding is zij erkend supervisor en leertherapeut.

Services

  • Alleen op afspraak
  • verwijzing door uw huisarts noodzakelijk, vergoeding vanuit uw basisverzekering

Openingstijden

Gesloten
Opent do 29 sep om 8.45
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdag8.45 - 16.00
vrijdag8.45 - 16.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De psychotherapie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Rond Jacqueline
R. Schumanstraat 2
9728SK Groningen

+31 (0)50 5259195

Deel deze pagina

De+Rond+Jacqueline img