Psychotherapie Jeugd Drachten

Geopend tot 13.00

psychotherapeuten - Psychotherapie Jeugd Drachten - kaartoverzicht

Psychotherapie Jeugd Drachten

Wij zijn een klein, ervaren team dat vanuit drie zelfstandige praktijken samenwerkt. Wij zijn gevestigd in een voormalig dienstencentrum. In dit gebouw zit ondermeer een eerstelijns psychologenpraktijk waarmee wij nauw samenwerken.

Met een klein team van drie ervaren kinder- en jeugdpsychotherapeuten bieden wij tweedelijns psychologische zorg aan kinderen en jongeren met emotionele problemen. We zijn ervaren in onderzoek van emotionele en/of gedragsproblemen en bieden speltherapie aan kinderen, ouderbegeleiding en individuele psychotherapie aan jongeren. Ons hulpaanbod wordt uitgebreid met het behandelen van problemen in de relatie tussen ouders en babies/peuters.

Als ouders kunt u bij ons terecht als u zorgen heeft over de emotionele ontwikkeling van uw kind: wanneer problemen terugkeren of het dagelijks leven er teveel door wordt gehinderd. Ook kan de ontwikkeling vastlopen.

Als jongere kan je bij ons terecht wanneer je emotionele problemen hebt. Ook kan je bij ons terecht als je last hebt van onzekerheid over wie je bent en wat je wilt.

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

Open
Sluit om 13.00
maandag12.00 - 13.00
dinsdagGesloten
woensdag12.00 - 13.00
donderdag12.00 - 13.00
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De psychotherapie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Psychotherapie Jeugd Drachten
Van Haersmasingel 2/A
9201KP Drachten

+31 (0)512 545804

Deel deze pagina

Psychotherapie+Jeugd+Drachten img