Psychotherapeuten Team Bussum

Psychotherapeuten Team Bussum

Welkom bij het Psychotherapeuten Team Bussum

Psychotherapeuten Team Bussum, opgericht in 1982, is een maatschap van zeven vrijgevestigde psychotherapeuten. Vier van de psychotherapeuten richten zich op volwassenen en ouderen, drie zijn kinder- en jeugdpsychotherapeuten.

Wij bieden individuele therapie en relatietherapie voor volwassenen en ouderen, en individuele therapie voor kinderen en jongeren (waar onder speltherapie). Tevens bieden wij ouderbegeleiding en gezinstherapie. De aan de maatschap verbonden psychotherapeuten zijn wat betreft scholing en ervaring breed geori├źnteerd. Allen zijn gekwalificeerd als psychotherapeut, klinisch psycholoog en gezondheidszorgpsycholoog en geregistreerd in de BIG, het overheidsregister "Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg". Binnen ons team zijn diverse specialistische vakverenigingen vertegenwoordigd.

De heer P.J.J. Hanneman, psychiater, is als consulent aan ons team verbonden. Ons team heeft echter een zuiver psychotherapeutisch karakter. Er kan alleen sprake zijn van een psychiatrisch consult bij ons voor iemand die bij ons in psychotherapie is.

U kunt dag en nacht boodschappen inspreken op het antwoordapparaat. U wordt dan dezelfde ├│f de volgende dag teruggebeld.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De psychotherapie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Psychotherapeuten Team Bussum
Kapelstraat 21
1404HV Bussum

+31 (0)35 6919389

Deel deze pagina

Psychotherapeuten+Team+Bussum img